Hey zelfstandige in de beautybranche. Ben jij op zoek naar een eigen praktijkruimte waarbij je gebruik kunt maken van alle faciliteiten zonder opstartkosten of investering? Kom dan ons team versterken als zzp kapster, barber, schoonheidsspecialiste of pedicure.

𝗪𝗮𝘁 𝗸𝗿𝗶𝗷𝗴 𝗷𝗲 𝗵𝗶𝗲𝗿𝘃𝗼𝗼𝗿:

Als zzp-er bij Tanner kun je:

  • gebruik maken van onze klantenkring en je eigen klantenkring opbouwen
  • bepaal jij je eigen uren (minimaal 24 uur per week)
  • gebruik maken van onze faciliteiten als een stoel, online boekingssysteem, receptioniste, materialen om mee te werken, koffie en thee, toiletten, gas, water en licht en nog veel meer.
  • ontvang je een provisie over de product verkoop.

𝗪𝗮𝘁 𝗯𝗲𝘁𝗮𝗮𝗹 𝗷𝗲:

Wij werken zonder lange termijncontracten. Ook betaal je per maand geen vast bedrag aan huur. Wij werken op basis van samenwerking en groei. Dit houdt in dat we werken met een percentage afdracht. Zo heb je bij de opstart van je bedrijf op onze locatie geen (vaste) hoge lasten en kun je je richten op de groei van je bedrijf en klantenkring.

𝗞𝗲𝗻𝗻𝗶𝘀𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻

Ben of ken jij degene die deze uitdaging aan wil gaan? Dan maken wij graag kennis met elkaar om alle mogelijkheden te bespreken? Stuur een mail naar info@studiotanner.nl of bel naar 0592 315 745. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!

Ps. Durf jij de uitdaging niet aan als zzp-er maar ben je wel op zoek naar iets nieuws? Ook een functie als kapster/kapper binnen ons bedrijf is mogelijk. Stuur ons gerust een mailtje of bel!