Sinds kort geeft Lala Tung traditionele Chinese massage in een van onze salons.
Massage als pure ontspanning is natuurlijk ook aan te bevelen maar moet niet worden verward met de echte Chinese massage. Ontspanningsmassage kan door iedere salon worden gegeven en daar is niets mis mee. Maar voor het verminderen of zelfs wegnemen van klachten zoals rugpijn, schouder- en nekpijn en spierpijn zal men op gespecialiseerde massage praktijken,, zoals die van Lala, zijn aangewezen.

In de praktijk van Lala wordt echte traditionele Chinese (drukpunt)massageĀ  gegeven. Vele klanten met klachten over hoofdpijn en slapeloosheid, schouder- en nekpijn alsmede (onder)rugpijn hebben baat gevonden van de behandelingen in onze praktijk.

Ook kunnen via voetmassages bepaalde lichamelijke klachten aan het licht komen en worden behandeld. Wel moet worden opgemerkt dat bijvoorbeeld een hernia of ernstige blessures niet even kunnen worden weg gemasseerd.

Wat is eigenlijk Chinese (drukpunt)massage?

Veel lichamelijke klachten ontstaan door blokkades zoals vastzittende spieren of een slechte doorbloeding. Door nu de pijnpunten op te zoeken (eigenlijk dezelfde punten als bij acupunctuur) en hierop op juiste en verantwoorde wijze druk uit te oefenen, kunnen de klachten na een aantal behandelingen aanmerkelijk worden verminderd of zelfs helemaal afnemen.