Sandra Kist is onze pedicure:

Uiterlijke verzorging is voor iedereen erg belangrijk. De voeten worden hierbij helaas vaak vergeten.

Pas als de nagels pijnlijk zijn, eelt branderig aanvoelt, of een likdoorn lelijk steekt voelen we onze voeten. Met regelmatige voetverzorging zijn eventuele problemen te voorkomen.

Ik ben medisch pedicure, en ben hiermee in het bezit van alle specialisaties omtrent voetverzorging. Omdat ik tevens ingeschreven sta in het KRP (Kwaliteits Registratie Pedicure) kunnen diabeten en reumapatiënten mijn behandelingen vergoed krijgen bij hun ziektekosten verzekering.

Naast voeten pijnvrij maken geef ik ook cosmetische behandelingen, u kunt bij mij terecht voor gellak op uw teennagels, ideaal want dit blijft zeker 6 weken zitten zonder chippen. Tevens kan ik beschadigde teennagels (door trauma of schimmel) weer mooi maken door middel van teen nagel reconstructie. Ook wellness behandelingen behoren tot de mogelijkheid, denk bijvoorbeeld aan de Luxe pedicure behandeling (pedicure aangevuld met voetenbad, scrub, pakking en massage), en een manicure.

Omdat ik mijn klanten de beste kwaliteit wil bieden volg ik jaarlijks na scholingen, waardoor ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen, en sta dan ook ingeschreven bij Provoet.

In Assen heet ik u graag welkom in mijn praktijk bij Studio Tanner, de Brink 12, een pracht locatie in het hart van Assen op woensdag, donderdag en vrijdag.

Voor méér info zie mijn site www.pedicurepraktijkkist.nl, en houd mijn Facebook pagina in de gaten!

Bel 06-294 84 990 voor meer info of een afspraak