Laatste trend op bruiningsgebied is Bruinen Zonder Zon oftewel Spray Tan.
In tien minuten tijd heeft een mooie bruine kleur die bij jouw past, 5 tot 7 dagen lang.
De laatste jaren zijn er veel bedrijven geweest die bruinen zonder zon uitvoerden.
Helaas niet met de gewenste bruine kleur. Nu heeft Spray Tan de ideale mix van bruiningsprodukt en spuitmachine geïntroduceerd en Studio Tanner gekozen als specialist voor Assen en omgeving, mede door haar jarenlange ervaring op het gebied van huid en zon.

Nagels

Gellac nagels is het helemaal. Alleen hierdoor zijn er veel aanbieders (merken) die niet de juiste kwaliteit kunnen leveren. Na een aantal dagen zie je al slijtage.
Wij hebben de meest bekende merken getest. Gebleken is dat Gellac van Guill d’or het mooist en langst blijft zitten. Meestal wel tot 3 weken na opbrengen.
Daarom hebben wij gekozen voor Guill d’or.

U ziet het op tv en leest het in de bladen. Botox en Injectables zijn erg in opkomst. Ook binnen onze salon is er steeds meer vraag naar de behandelingen van onze cosmetisch arts Dr. Peter Driessen.

De dagen dat de arts aanwezig is zitten vrij snel vol, daarom is het zinvol om tijdig contact op te nemen met onze salon of via ons contactformulier op deze site.

Wij werken nu een aantal jaren samen met dr. Driessen en onze klanten zijn erg blij met de resultaten. Inmiddels zijn er meer dan 250 klanten behandeld in onze salons. Dr. Driessen werkt door heel Nederland in verschillende salons. Voor de regio Assen maakt dr. Driessen gebruik van onze salons.
Cosmetische arts dr. Driessen komt minimaal 1x per maand in Assen is, vooral s’avonds. Voor de juiste datum en tijd verwijzen wij u naar onze boekingssite, .

Groetjes,

Tanner Team