Studio Tanner De kapper in Assen, meer dan alleen een kapsalon.

De kapsalon voor jongeren in het centrum van Assen.

StudioTanner biedt de beste service in Assen. Onze zaak is gemakkelijk te bereiken op de brink in Assen. Wij hebben een breed aanbod aan behandelingen die door professioneel en gekwalificeerd personeel worden uitgevoerd. De kapsalon richt zich op een unieke ervaring, zoals je nergens anders krijgt. Dus waar wacht je op? Maak vandaag nog een afspraak!

Voor welke behandelingen kan ik terecht bij Studio Tanner?

 

   

Knippen
Verven
Stylen
Haarbehandelingen
Nagelbehandelingen
Beautybehandeling
Voetbehandelingen

In samenwerking met Proeflokaal de Brink kun je niet alleen van onze van trendy koffie en thee specialiteiten genieten maar ook streekbroodjes, ambachtelijke friet met runderkroket of freak shakes zijn aanwezig. Elke x wat anders, het is nooit hetzelfde.

Over Studio Tanner
Vierentwintig jaar geleden begon Studio Tanner in de Singelpassage, een straat die toen  bekend stond om zijn sfeer en gezelligheid. Al snel groeide de kapper van een simpele dameskapper en herenkapper uit in een waar fenomeen en werd uitbreiden noodzakelijk. Tegenwoordig beschikken wij over een Zonnestudio, Schoonheidssalon, Pedicure, Proeflokaal, Cosmetische arts, Visagie en  Barbier, een little wellness in het centrum van Assen.

Zo zijn we begonnen op de Brink (plein volledig vernieuwd in 2017).
Samen met het Proeflokaal vormen wij in Assen en omgeving een uniek compleet nieuw concept waar je aan je beauty kan laten werken maar ook van een hapje en drankje kan genieten, zowel binnen als buiten.

Maar Studio Tanner heeft zijn eigen identiteit en natuurlijk zijn eigen stijl. Toch werken Proeflokaal de Brink en Studio Tanner beide naar dezelfde doelstelling.

Proeflokaal de Bink en Studio Tanner zijn de eersten  waar haarkleuren en de sfeer samen een beleving bieden als geen ander. Bij Studio Tanner werken alleen hoog gekwalificeerde kleur en beauty en zonspecialisten.

Omdat we weten dat  jongeren minder te besteden hebben maar uiterlijk wel belangrijk is. Krijg je bij ons, in de kapsalon, tot 21 jaar korting!

 

Wij zien je graag op de Brink!.

Studio Tanner en Proeflokaal de Brink (waar wifi gratis is)