Rimpel- en lichaamsbehandelingen uitgevoerd door cosmetisch arts:
Dr. Peter Driessen (lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).
De volgende behandelingen zijn mogelijk.
Rimpelcorrecties met permanente-, niet permanente (tot 1 jaar) en semi-permanente (enkele jaren) rimpelvullers.
Behandelingen met botox/dysport.
Contourverbeteringen in het gezicht, door middel van o.a. melkzuur.
Lipolyse methode. Hierbij wordt een actieve stof, die het lichaam overigens ook zelf produceert, in het lichaamsvet gespoten. Het overtollige vet smelt hierdoor en verdwijnt. Ideaal om overtollig vet te verwijderen in gezicht/hals en andere plaatsen op het lichaam. Het is geen afvalmethode!  Alleen mensen met geen – of weinig overgewicht komen in aanmerking.
Aanwezigheid Dr. Driessen, om de 4-6 weken aanwezig in de salon om zijn behandelingen uit te voeren. Voor aanvullende informatie over de behandelingen of voor vragen over de exacte tijden en dagen, neemt u contact op met de salon: 0592- 315745. Eerst volgende datum is dinsdag 19 november van 17.00 tot 20.00 uur.

Werkwijze
Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken.
Vooraf – en tijdens de behandeling wordt er steeds met u overleg gepleegd, zodat er een esthetische verantwoord resultaat wordt behaald, waar zowel arts als cliënt tevreden over zijn.
Er wordt rekening gehouden met het huidtype, soort rimpel/huiddefect en de wensen van de cliënt. Ook wordt een eventuele voorgeschiedenis van cosmetische behandelingen in aanmerking genomen. De keuze van een middel is dus altijd gebaseerd op individuele factoren, die van cliënt tot cliënt verschillen. Alleen wanneer bij het intakegesprek blijkt dat onze behandelingen voor u een goede keuze zijn gaan wij over tot behandelen.; anders verwijzen wij u door. Het beoogde effect moet zodanig zijn dat het natuurlijk overkomt; eigenlijk moet het niet opvallen dat er behandeld is, alleen dat iemand er goed uitziet.
Als u kiest voor een behandeling moet u zich realiseren dat elke esthetische behandeling bepaalde risico’s met zich meebrengt en met complicaties gepaard kan gaan. Daarnaast kan er ook een teleurstellend resultaat of soms geen resultaat zijn. Dit zijn echter uitzonderingen die helaas elk cosmetisch arts kent. We hebben gelukkig een zeer hoog percentage tevreden cliënten. Op de website www.face-it-almere.nl kunt u alles lezen over de producten waarmee wij werken en ook antwoord krijgen op de meest gestelde vragen. Tevens is te lezen welke rimpels en plaatsen voor behandeling in aanmerking komen en welke middelen er dan gebruikt kunnen worden.

Filosofie Dr. Driessen & Studio Tanner
Het is niet de filosofie van ons bedrijf om met middelen te werken die pas op de markt zijn. In het verleden is maar al te vaak gebleken dat er, zelfs na enkele jaren, nog bijwerkingen optraden bij middelen die als volkomen veilig gepresenteerd werden door de industrie. Vandaar dat wij uitsluitend met middelen te werk gaan die door de jaren heen als zeer veilig bekend staan en biologisch volledig afbreekbaar zijn. Van elke categorie hebben wij zorgvuldig het beste merk uitgekozen. De ontwikkelingen van nieuwe producten wordt nauwkeurig gevolgd.

Cosmetisch Arts Peter Driessen
Reeds jarenlang gespecialiseerd in rimpel en lichaamsbehandelingen.
Werkzaam in de eigen praktijk en op diverse adressen door heel Nederland bij diverse schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Dr. Driessen heeft zich na zijn artsenstudie gespecialiseerd in aanvullende geneeswijzen zoals acupunctuur, neuraaltherapie, en orthomoleculaire geneeskunde.
Dr. Driessen is aangesloten als lid bij artsenverenigingen N.A.A.V. (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging) en de N.V.N.R. (Nederlandse Artsenvereniging voor Neuraaltherapie volgens Huneke en Regulatietherapie). Op de website www.face-it-almere.nl is meer informatie te vinden over deze geneeswijzen. Tevens staan hier links naar de betreffende verenigingen.
Vanaf 2001 heeft hij zich ook gespecialiseerd als cosmetisch arts. Daarbij is dr. Driessen volwaardig lid van de N.V.C.G. (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

Filosofie N.V.C.G.

De kwaliteit van cosmetische behandelingen te waarborgen en continu te verbeteren.
Iedereen die een cosmetische behandeling overweegt, goed en volledig voor te lichten over: de mogelijke behandelwijzen, de te verwachten resultaten, de risico’s, de gangbare kosten van de behandelingen, de specialisaties van gerenommeerde artsen en de mogelijkheid om klachten in te dienen bij het N.V.C.G. adviesorgaan. Dit is te raadplegen bij complicaties, ook als die veroorzaakt zijn door niet-leden.
Een tegenwicht bieden aan collega’s die door onvoldoende kennis, kundigheid en integriteit het imago van serieuze cosmetische geneeskunde beschadigen. Helaas halen deze artsen vaak de media in negatieve zin!